Hire freelance developers  

Sign up and get the instructions on how to hire a developer.

What type of developer are you looking for?

We’ve built and extensive community with the best freelance designers in Stockholm. The next step in hiring a freelance developer is choosing the field of expertise.

Are you an individual looking for development jobs?

We can help you grow or start your freelance business. Click the button below to sign up for a free gigger account.

Erik Huss

SEO-konsult och growth hacker

"Hej, jag heter Erik Huss. Jag älskar att få brands och människor att få den synlighet de förtjänar online. Med hjälp av SEO och growth hacking har jag skapat några av Sveriges största hemsidor och bloggar. Jag har jobbat med både små och stora bolag, samt både med B2B och B2C. Jag ser fram emot att skapa magi med ert brand!

 

Rankad 5/5 in Gigway

Erik har utfört flertalet gig via Gigway inom SEO, webbanalys och copywriting. Han har fått rankning 5/5 i alla kompetensområden; Performance, Planning, Communication and Co-operation.

Signa upp Skapa ett företagskonto för att bli matchad med Erik och andra frilansare 

VARFÖR GIGWAY

Hitta rätt person, snabbt

Med tusentals specialister i vårt frilanscommunity, matchar vi ditt uppdrag med de profiler som passar bäst. Det du som kund behöver göra är att kostnadsfritt skapa ett företagskonto och posta ditt gig, så matchas du med kompetenta, engagerade och lediga frilansare, redo att utföra ditt uppdrag.

Spara pengar på din personal

Vi tror att en modern organisation består av ett kärnteam med heltidsanställda, och en extra arbetskraft i form av resurser för deltid eller projektuppdrag, för att utföra speciella projekt, via tjänster som Gigway. Använd frilansare som specialister för projekten eller timmarna du och ditt företag behöver

Låt bli pappersarbetet

Gigway är en digital plattform med ambitionen att automatisera hela matchningsprocessen för att hitta din frilansare, samt under arbetets utförande. Plattformen automatiserar pappersarbete så som att skapa och signa kontrakt.

Looking for freelancers? Create a company account and post your gig for free.Read more
+