Anlita frilansare inom design

Registrera ditt företagskonto för att hitta frilansare till ditt uppdrag

Vilken typ av designer vill du anlita?

Gigways frilansarcommunity består av några de bästa frilansdesigners i Stockholm med junior och senior erfarenhet. Nästa steg i att anlita en frilansare inom design är att välja kategori nedan.

Är du en designer som söker frilansjobb?

VARFÖR ANVÄNDA GIGWAY FÖR ATT HITTA DIN FRILANSARE

Hitta rätt person, snabbt

Med tusentals specialister i vårt frilanscommunity, matchar vi ditt uppdrag med de profiler som passar bäst. Det du som kund behöver göra är att kostnadsfritt skapa ett företagskonto och posta ditt gig, så matchas du med kompetenta, engagerade och lediga frilansare, redo att utföra ditt uppdrag.

Spara pengar på dina resurser

Vi tror att en modern organisation består av ett kärnteam med heltidsanställda, och en extra arbetskraft i form av resurser för deltid eller projektuppdrag, för att utföra speciella projekt, via tjänster som Gigway.  Använd frilansare som specialister för projekten eller timmarna du och ditt företag behöver.

Låt bli pappersarbetet

Gigway är en digital plattform med ambitionen att automatisera hela matchningsprocessen för att hitta din frilansare, samt under arbetets utförande. Plattformen automatiserar pappersarbete så som att skapa och signa kontrakt, löneutbetalningar samt fakturering. 

Cool Company Skandinavien AB, 556432-8390

Tegnérgatan 2C, 114 35 Stockholm

[email protected]

Looking for freelancers? Create a company account and post your gig for free.Read more
+