Anlita frilansare inom design

Registrera ditt företagskonto för att hitta frilansare till ditt uppdrag

Vilken typ av designer vill du anlita?

Gigways frilansarcommunity består av några de bästa frilansdesigners i Stockholm med junior och senior erfarenhet. Nästa steg i att anlita en frilansare inom design är att välja kategori nedan.

Är du en designer som söker frilansjobb?

Erik Huss

SEO-konsult och growth hacker

"Hej, jag heter Erik Huss. Jag älskar att få brands och människor att få den synlighet de förtjänar online. Med hjälp av SEO och growth hacking har jag skapat några av Sveriges största hemsidor och bloggar. Jag har jobbat med både små och stora bolag, samt både med B2B och B2C. Jag ser fram emot att skapa magi med ert brand!

 

Rankad 5/5 in Gigway

Erik har utfört flertalet gig via Gigway inom SEO, webbanalys och copywriting. Han har fått rankning 5/5 i alla kompetensområden; Performance, Planning, Communication and Co-operation.

Signa upp Skapa ett företagskonto för att bli matchad med Erik och andra frilansare 

Redo att hitta din frilansdesigner?

Välj typ av designer

VARFÖR ANVÄNDA GIGWAY FÖR ATT HITTA DIN FRILANSARE

Hitta rätt person, snabbt

Med tusentals specialister i vårt frilanscommunity, matchar vi ditt uppdrag med de profiler som passar bäst. Det du som kund behöver göra är att kostnadsfritt skapa ett företagskonto och posta ditt gig, så matchas du med kompetenta, engagerade och lediga frilansare, redo att utföra ditt uppdrag.

Spara pengar på dina resurser

Vi tror att en modern organisation består av ett kärnteam med heltidsanställda, och en extra arbetskraft i form av resurser för deltid eller projektuppdrag, för att utföra speciella projekt, via tjänster som Gigway.  Använd frilansare som specialister för projekten eller timmarna du och ditt företag behöver.

Låt bli pappersarbetet

Gigway är en digital plattform med ambitionen att automatisera hela matchningsprocessen för att hitta din frilansare, samt under arbetets utförande. Plattformen automatiserar pappersarbete så som att skapa och signa kontrakt, löneutbetalningar samt fakturering. 

Gigway AB, 556908-2497

Skeppsbron 28, 111 30 Stockholm

[email protected]