IT/Utveckling

Hitta och anlita frilansare inom front end-utveckling

Hitta och anlita en frilansare eller konsult inom front end-utveckling genom att registrera ett gratis företagskonto i Gigway med din email. Gigway har samlat tusentals av Sveriges bästa frilansare. Vi matchar er med utvalda juniora och seniora front end-utvecklare som kan jobba remote och på plats i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Högt kompetenta och erfarna frilansare inom systemutveckling

Vårt system matchar dig med de bästa frilansare inom systemutveckling utifrån vår pool av över 3000 specialistkonsulter.

 

Glöm allt pappersarbete

Gigway gör anställningsprocessen enkel, snabb och effektiv. Vi tar hand om alla kontrakt, fakturor och andra formaliteter. Vi ser även till att du får den mest begåvade frilansaren inom systemutveckling. 

 

En snabb och kostnadsfri process

Publicering av ett jobb för en systemutvecklare är gratis. Du behöver endast skapa ett konto och sedan är du redo för att anställa en talang inom systemutveckling. När vi hittat en systemutvecklare som passar dig och projektet är slutfört tar vi endast ut en avgift på 12 %. 

Anlita Sveriges bästa frilansare inom front end-utveckling

Behöver du testa din hemsida för användning? Eller säkerställa kompatibiliteten för webbläsaren? Eller behöver du förbättra kund sidans utveckling? Vi hjälper dig!

Vår pool består av över 3000 frilansare i Sverige inom front end-utveckling. Vi väljer bara dom bästa. Du kan spara tid inom både rekrytering och administration genom att anställa en front end-utvecklare inom mindre än 24 timmar via Gigway. 

Det är gratis att starta ett konto, du behöver endast skapa ett jobbuppdrag och sedan matchar vi dig med de bästa frilansare inom front end-utveckling för just ditt projekt.

Ett nytt och enklare sätt att anställa frilansare

Vi löser en uppgift: att enkelt och effektivt kunna anställa den bästa frilansaren nära dig. Gigway är en mötesplats online för företag och Sveriges främsta frilansare. Men vad får oss att sticka ut? Alla betalningar som sker följer lagar och regler och du kan arbeta med experter nära dig. Eftersom att vi jobbar med självständiga arbetare har de friheten att välja vilka vilka gig de vill jobba, vi ser även till att de får mer pengar genom att hoppa över dyra mellanhänder. 

De flesta frilansare inom grafisk design är timanställda men det finns även möjlighet att ta betalt per projekt eller månadsvis för mer långsiktiga uppdrag. Genom vår plattform kan du starta en konversation för att skicka prisförslag – en enkel lösning som sparar dig både tid och pengar.

Looking for freelancers? Create a company account and post your gig for free.Read more
+