Design

Anlita en grafisk designer

Hitta en frilansare eller konsult inom back grafisk design. Registrera ditt företag med e-postadress för att skapa ett företagskonto hos Gigway, och följ instruktionerna i din inkorg för att matchas med juniora och seniora grafiska designers i Stockholm, Sverige.

Högt kompetenta och erfarna frilansare inom grafisk design

Vårt system matchar dig med de bästa frilansare inom grafisk design utifrån vår pool av över 3000 specialistkonsulter.

 

Glöm allt pappersarbete

Gigway gör anställningsprocessen enkel, snabb och effektiv. Vi tar hand om alla kontrakt, fakturor och andra formaliteter. Vi ser även till att du får den mest begåvade frilansaren inom grafisk design. 

 

En snabb och kostnadsfri process

Publicering av ett jobb för en grafisk designer är gratis. Du behöver endast skapa ett konto och sedan är du redo för att anställa en talang inom grafisk design. När vi hittat en grafisk designer som passar dig och projektet är slutfört tar vi endast ut en avgift på 12 %. 

Anlita Sveriges bästa frilansare inom grafisk design

Behöver du uppdatera designen på din hemsida? Håller du på att starta ett nytt företag och behöver en expert som kan designa ditt varumärke? Behöver du kanske en ny logotyp för din verksamhet? Eller en design för en ny produkt? Vi hjälper dig!

Vår pool består av över 3000 frilansare inom grafisk design i Sverige. Du kan spara tid inom både rekrytering och administration genom att anställa en grafisk designer inom mindre än 24 timmar via Gigway. 

Det är gratis att starta ett konto, du behöver endast skapa ett jobbuppdrag och sedan matchar vi dig med de bästa frilansare inom grafisk design för just ditt projekt. 

Ett nytt och enklare sätt att anlita frilansare

Vi löser en uppgift: att enkelt och effektivt kunna anställa den bästa frilansaren nära dig. Gigway är en mötesplats online för företag och Sveriges främsta frilansare. Men vad får oss att sticka ut? Alla betalningar som sker följer lagar och regler och du kan arbeta med experter nära dig. Eftersom att vi jobbar med självständiga arbetare har de friheten att välja vilka vilka gig de vill jobba, vi ser även till att de får mer pengar genom att hoppa över dyra mellanhänder. 

 De flesta frilansare inom grafisk design är timanställda men det finns även möjlighet att ta betalt per projekt eller månadsvis för mer långsiktiga uppdrag. Genom vår plattform kan du starta en konversation för att skicka prisförslag – en enkel lösning som sparar dig både tid och pengar. 

 

 

 

 

Är du en grafisk designer som söker efter frilansuppdrag?

Cool Company Skandinavien AB, 556432-8390

Tegnérgatan 2C, 114 35 Stockholm

[email protected]

Looking for freelancers? Create a company account and post your gig for free.Read more
+