Design

Anlita en produktdesigner som frilansare

Hitta en frilansare eller konsult inom produktdesign. Registrera ditt företag med e-postadress för att skapa ett företagskonto hos Gigway, och följ instruktionerna i din inkorg för att matchas med juniora och seniora produktdesigners i Stockholm, Sverige

Högt kompetenta och erfarna frilansare inom produktdesign

Vårt system matchar dig med de bästa frilansare inom produktdesign utifrån vår pool av över 3000 specialistkonsulter.

 

Glöm allt pappersarbete

Gigway gör anställningsprocessen enkel, snabb och effektiv. Vi tar hand om alla kontrakt, fakturor och andra formaliteter. Vi ser även till att du får den mest begåvade frilansaren inom produktdesign. 

 

En snabb och kostnadsfri process

Publicering av ett jobb för en produktdesigner är gratis. Du behöver endast skapa ett konto och sedan är du redo för att anställa en talang inom produktdesign. När vi hittat en produktdesigner som passar dig och projektet är slutfört tar vi endast ut en avgift på 12 %. 

Anlita Sveriges bästa frilansare inom produktdesign

Letar du efter någon som kan göra en prototyp av en ny app? Behöver du skapa en ny användarupplevelse eller plattform för din produkt? Vi hjälper dig!

Vår pool består av över 3000 frilansare inom produktdesign i Sverige. Du kan spara tid inom både rekrytering och administration genom att anställa en produktdesigner inom mindre än 24 timmar via Gigway. 

Det är gratis att starta ett konto, du behöver endast skapa ett jobbuppdrag och sedan matchar vi dig med de bästa frilansare inom produktdesign för just ditt projekt.

Ett nytt och enklare sätt att anlita frilansare

Vi löser ett problem: att enkelt och effektivt kunna anställa den bästa frilansaren nära dig. Gigway är en online mötesplats för företag och frilansare. Men vad får oss att sticka ut? Alla betalningar som sker följer lagar och regler och du kan arbeta med experter nära dig. Eftersom att vi jobbar med självständiga arbetare har de friheten att välja vilka vilka gig de vill jobba, vi ser även till att de får mer pengar genom att hoppa över dyra mellanhänder. 

De flesta frilansare inom produktdesign är timanställda men det finns även möjlighet att ta betalt per projekt eller månadsvis för mer långsiktiga uppdrag. Genom vår plattform kan du starta en konversation för att skicka prisförslag – en enkel lösning som sparar dig både tid och pengar. 

 

Looking for freelancers? Create a company account and post your gig for free.Read more
+