Skapa ditt konto hos Gigway

ANLITA FRILANSARE

Företag söker giggare

Om du vill hitta och anlita frilansare, registrera dig här för att skapa ett företagskonto kostnadsfritt. 

FÅ GIG

Giggare söker kunder

Om du är en frilansare som söker efter nya uppdrag, skapa ett frilanskonto kostnadsfritt och ansök om medlemskap i Gigway community.

Hur fungerar det?

Skapa ett konto på den nya digitala marknadsplatsen där frilansare matchas med företag. Frilansarna skapar en frilansprofil, medan företagen ett företagskonto. Matcha, chatta om gig, signa kontrakt, hantera tidrapportering, ge recensioner och hantera fakturering och betalninggr – allt i samma plattform.

Gigway är tillgängligt för gig inom media, marknadsföring, design och tech i Stockholm, Svreige. Vår vision är att vara en del av förändringen på arbetsmarknaden där gigekonomin tar mer och mer plats – en del av att erbjuda en ny typ av jobb, att jobba i gigg, för städer i hela Europa. Gigways dröm är att samla professionella, kompetenta frilansare med de allra häftigaste företagen, och skapa en helt ny atmosfär och plats för lärdom, arbete, utveckling och en plats att växa som professionell. 

En ny plattform – skapad och byggd med dig i åtanke 

Gigwayteamet är här för att säkerställa att matchningsprocesser samt aktivitet inom Gigway sker smidigt. Där du behöver support, där finns vi. Oavsett om det handlar om att skapa ett gig, förbättra din profil, få tips om hur du marknadsför dig – eller någonting helt annat. Fråga frågor, skicka in förslag, så skapar vi framtidens gigekonomi tillsammans.

Gigway AB, 556908-2497

Skeppsbron 28, 111 30 Stockholm

[email protected]