Mindpark, som har coworking space i Malmö, Helsingborg och Lund, har nu tagit fram ett nytt erbjudande för flexibel coworking. Frilansare kan nu jobba från både olika caféer, hotell och coworking spaces genom ett gemensamt medlemskap. Konceptet testas än så länge i Helsingborg med ett antal första ställen anslutna.

Det har kommit en rad nya digitala tjänster senaste tiden som gör det möjligt att jobba från flera olika coworking spaces. För frilansare är det vanligt att arbeta från inte bara coworking spaces utan även caféer och hotell lobbys. Genom det nya konceptet, co-pass, görs detta möjligt.

“Vi har sett tydligt under det gångna året att våra frilansare gärna vill komma åt flexibiliteten att jobba från olika ställen och därför försöker vi samarbeta med nya aktörer och lösningar för coworking”, säger Adrian Swartz, på Gigway.

Konceptet testas just nu i Skåne och målsättningen är att lansera det som en tjänst i fler regioner senare.

“Att testa detta här i vår innovativa region är något vi ser fram emot. Det händer så galet många saker här, det finns en stark mat- och kaffekultur och väldigt många människor som älskar nya idéer.” säger Karsten Deppert, på Mindpark.

Tanken kommer delvis från pandemin och hur det har påverkat hur människor arbetar.

”Pandemin har ändrat hur man ser på kontor och var man arbetar. Vi har rört oss 5 år framåt, bara under 2020. Alla säger framtidens arbetsplats är kontoret, hemma och någon annanstans. Detta är lösning för någon annanstans.” säger Karsten

Priser

  • Co-pass coffee: 790 kr / månad (inkl kaffe varje dag)
  • Co-pass breakfast: 1990 kr / månad (inkl kaffe och frukost varje dag)

För dig som bor i Skåne och vill testa konceptet, signa upp intresse här: https://mindpark.se/co-pass/

 

Looking for freelancers? Create a company account and post your gig for free.Read more
+