Gigway är under ombyggnad!

Vi ber om ursäkt för att ni inte kan skapa konto. För tillfället ser vi över våra produkter och tjänster och hur vi skan integrera dem med våra övriga funktioner på Cool Company på bästa sått.

Tills Gigway är öppet för registrering igen hänvisar vi till våra övriga tjänster. Är du frilansare och har ett uppdrag du behöver fakturera för? 

Hitta frilansare via Sveriges främsta konsultmäklare

Gigway är Sveriges ledande konsultmäklare för kreativa remote eller on site-uppdrag. Här går det snabbt och lätt att hitta frilansare. Med fler än 5 000 tillgängliga frilansare i Sverige matchar vi ditt företag med rätt specialist inom media, design, marknadsföring eller IT. Men Gigway är inte bara en konsultförmedlare – du sköter enkelt allt som rör uppdraget direkt i vår plattform:

✓ Hitta frilansare automatiskt
✓ Chatta direkt med frilansaren
✓ Signera avtal digitalt
✓ Hantera löner och betalningar
✓ Följ upp och rapportera

Äntligen finns en motsvarighet till Fiverr och Upwork i Sverige! Välkommen att skapa ditt konto och få hjälp med ditt uppdrag – det tar ofta mindre än 24 timmar att komma igång.

Frilansare? Få uppdrag via Gigway

premiumposter
Telia Company
mediacom
bontouch
mstudio

Hitta frilansare i Sverige

 

Design

 • Grafiska designers
 • Produktdesigners, UI/UX
 • Varumärke, logotyper
 • Illustrationer

Media

 • Fotografer
 • Filmare
 • Animatörer
 • Ljudtekniker

IT/Utveckling

 • Front end-utvecklare
 • Back end-utvecklare
 • iOS-utvecklare
 • Systemarkitekter

Marknadsföring

 • SEO/SEM
 • Digital marknadsföring
 • Social media
 • Growth hackers
 • Copywriting och content writing

Gigway matchar ditt uppdrag med en kvalificerad frilansare i Sverige. Anlita konsult efter behov – på timmar, heltid, eller för projekt.

VARFÖR GIGWAY?

Hitta rätt frilansare, snabbt

Med tusentals frilansare i vårt svenska community och med en smart matchningsalgoritm i plattformen hittar vi matchande frilansare automatiskt. Publicera uppdrag och se deras profiler snabbt och enkelt.

Sänk dina kostnader

Ta bara in de frilansande konsulter du behöver för specifika timuppdrag eller projekt. På så sätt slipper du dra på dig stora lönekostnader och arbetsgivaransvar med allt vad det innebär.

Slipp tråkigt pappersarbete

Vår plattform automatiserar kontrakt, betalningar, rapporter och omdömen. Därmed slipper du en hel del tråkig administration och tidsödande research kring avtal och regelverk.

Kundomdömen

“Marcal M. är den mest professionella Illustratören vi har arbetat med. Vi är oerhört glada över att han ville arbeta med vårt projekt. Vårt koncept handlade om att ett barn rider på hennes fars axlar. Marcal tog det sig an uppdraget och förenklade idéen till former, vilket resulterade i en perfekt företagslogotyp för oss. En vacker logotyp som vi är stolta över att ha som ansikte utåt. Marcal såg till att förstå vilken typ av företag vi är och vad vi letade efter i vårt projekt. Allt gick felfritt.

Han strukturerade projektet professionellt och hade ett bra presentationsmaterial med många olika versioner och mockups för att se hur det skulle se ut i en verklig miljö. Sammanfattat var det bra att arbeta med Marcal, och vi kommer att anställa honom för fler projekt i framtiden.”

Melker A.

Axla Omsorg

“Kristine E. var till stor hjälp för oss! Hon löste våra problem snabbt och utan problem.”

Jenny S.

Serendipity Professionals

“Riste L. har en mycket bra förmåga att konkretisera breda idéer till något konkret. Han arbetar väldigt iterativt och snabbt.”

Simon N.

Talent Product Labs

“Martin R. Skapade en UI-mockup för vår webbapp. Vi är mycket nöjda med resultatet av designen.”

Michael K.

Alpaxa

“Satish är en riktigt bra utvecklare. Smart, flexibel och mest av allt skicklig.”

Rikard J.

Coachen

Hitta frilansare inom 24h

Skaffa ett gratis företagskonto

Skapa ett konto och publicera uppdrag när behovet uppstår. Tjänsten är helt gratis fram till dess att du anlitar en frilansare. Ange en budget för ditt uppdrag som projektbetalning eller timbetalning.

Publicera uppdrag helt gratis

Ditt uppdrag kommer att matchas med utvalda, kvalificerade frilansare i Sverige. Du får en notis så fort någon ansöker. Därefter kan du se deras pris och diskutera uppdraget direkt i chatten.

 

Anlita frilansare genom e-kontrakt

Plattformen skapar automatiskt avtal som specificerar pris och villkor för båda parter. Ni signerar enkelt avtalet direkt online.

Betalning

När uppdraget är slutfört, eller månadsvis, rapporterar frilansaren arbetad tid. Därefter skapas en faktura för betalning automatiskt. Efter avslutat uppdrag lämnar ni varsitt omdöme om samarbetet och resultatet.

Redan frilansare eller vill du börja frilansa?

Gigway växer som Sveriges ledande konsultmäklare för frilansare inom media, marknadsföring, design och IT. Vi demokratiserar branschen för konsulter genom att ge kontrollen tillbaka till individen. Du behöver inte ha ett eget företag för att ta frilansjobb genom Gigway. Välj själv om du vill fakturera oss för dina uppdrag, eller om du vill bli visstidsanställd och få lönen direkt till ditt privata bankkonto.

Du skapar enkelt din profil i vår plattform och blir automatiskt matchad med intressanta uppdrag. Sköt allt som rör uppdraget på en och samma plats – chatta med företag, skicka prisförslag, signera avtal och rapportera direkt i appen.

F.A.Q.

Här får du svar på vanliga frågor om Gigways plattform.

Kontakta oss gärna via chatten om du har ytterligare funderingar. Välkommen!

FÖR FRILANSARE

u

Hur får jag betalt?

Det beror på om du har ett eget konto eller kommer få betalt via Gigway. Om du har eget företag får du betalt för ditt uppdrag via faktura. Om Gigway betalar ut din lön, kommer den att läggas till på det konto som du uppgett i din Gigwayprofil.

u

Behöver jag ha ett eget företag för att få betalt?

Nej. Om du inte har ditt eget företag kommer Gigway att betala din lön som du och din kund kommit överens om.

u

Hur mycket får jag betalt?

Det är helt och hållet upp till dig. När du skapar ditt Gigwaykonto kan du sätta ditt timpris. Priset för varje uppdrag är alltid förhandlingsbart mellan dig och företaget som erbjuder dig uppdraget. Du kan ta betalt per timme eller per projekt.

FÖR FÖRETAG

u

Hur hittar jag frilansare?

När du publicerar ett uppdrag matchas det med passande frilansare baserat på deras krav som du har satt på uppdraget. Efter matchningen kan du gå igenom ansökningarna, se frilansarnas profiler och chatta med frilansarna innan du bestämmer dig och signerar kontrakt.

u

Hur mycket kostar Gigway?

Gigway är en gratis plattform för frilansare att använda, och för företag att publicera sina uppdrag på. Det förekommer enbart en kostnad när en kontrakterad frilansare börjar fakturera för sitt utförda arbete. Gigway tar då ut en mindre serviceavgift på 12% som läggs till på kundfakturan.

u

Hur skapar jag ett konto?

Skapa ditt företagskonto här. Därefter kan du publicera uppdrag när du vill för att automatiskt matchas mot en specialist.

Looking for freelancers? Create a company account and post your gig for free.Read more
+